El temps
Telèfon
This is an example of a HTML caption with a link

Alcalde / Cartipàs municipal / Serveis tècnics

AJUNTAMENT

 • Alcalde

  Alcalde

  Benvingudes i benvinguts a la página web del nostre poble,

  Almoster és un poble al peu de les muntanyes de Prades, just on comença la marca turística Muntanyes de la Costa Daurada que abraça els pobles de muntanya de la comarca del Baix Camp. Hi ha moltes coses a destacar com ara les seves cases pairals, el nucli antic, els seus productes de la terra com l’avellana o l’oli, especialment aquest últim conegut i reconegut.

  També és interessant la seva privilegiada situació geogràfica que li permet ser el mirador del Camp.

  Una vegada presentat el poble, no cal dir esteu en la pàgina web d’Almoster, en la nostra finestra a la xarxa i que pot ser consultada per qualsevol persona del món. A la mateixa trobareu notícies del poble, l’agenda d’activitats, tan les programades per l’Ajuntament com per les entitats, informació del poble, de les entitats, alhora que també trobareu en lloc destacat la informació de l’Ajuntament, de les ordenances, dels horaris, dels tràmits,… en definitiva informació pels musterencs i musterenques.

  En definitiva espero que us sigui útil per la informació que busqueu, útil com a mitjà per comunicar les activitats del poble, i útil per fer els tràmits municipals.

  I un missatge pels que no sou veïns nostres, no deixeu de visitar-nos, realment us satisfarà els nostres productes, la nostra gent i sobretot el nostre entorn natural privilegiat.

  Àngel Xifré i Arroyo
  Alcalde

Si voleu adreçar qualsevol consulta a l'alcalde d'Almoster, podeu fer-ho a través de la següent adreça de correu electrònic: axifre@almoster.org

Notícies

 • ELS NENS DE L'ESCOLA S'IMPLIQUEN EN FOMENTAR EL CIVISME AL MUNICIPI

  Han elaborat cartells per posar-los a les papereres

  19/05/2017

  Aquest curs els nens i nenes de la classe de primer de primària s'han volgut implicar en fomentar el civisme del... [+]

 • El CTT Almoster assoleix la Primera Divisió Estatal

  És l'únic club català en assolir-la aquesta temporada

  15/05/2017

  El primer equip del CTT Almoster ha assolit aquesta important fita aquest cap de setmana en la fase final d'ascens... [+]

Veure totes les notícies >>

Col·laboradors