El temps
Telèfon
This is an example of a HTML caption with a link

Alcalde / Cartipàs municipal / Serveis tècnics

Avís legal

  • Tots els drets estan reservats. No està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.

   La informació administrativa facilitada a través d'aquesta web no substitueix la publicitat i textos legals que hagin de ser publicats formalment al BOE, DOGC, BOP i en altres diaris oficials, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.

   L'Ajuntament d'Almoster no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti a partir d'enllaços o altres sistemes.

   L'Ajuntament d'Almoster no es fa responsable de l'ús per tercers de la informació continguda, si bé caldrà atenir-se a les advertències que constin per determinats documents i aplicatius. Totes les dades subministrades pels usuaris i usuàries no seran destinades a altres finalitats que les expressades en cada cas, ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d'acord amb els principis de protecció de dades de caràcter personal que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre).

   L'Ajuntament d'Almoster no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al lloc web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

   Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so, bases de dades i qualsevol altre material, són propietat de l'Ajuntament d'Almoster, d'algun institut, empresa o organisme vinculat al mateix Ajuntament o bé de tercers.

   L'Ajuntament d'Almoster es reserva el dret de canviar, modificar, ampliar continguts, informacions, aplicatius, etc. d'aquest lloc web en qualsevol moment i sense previ avís. L'interès de l'Ajuntament d'Almoster és que aquest lloc web funcioni amb la màxima eficàcia i compleixi la finalitat per a la qual ha estat creat i es manté, posant tots els mitjans raonables per aconseguir-ho, però no es responsabilitza de possibles malfuncions i anomalies en el seu funcionament.

   L'Ajuntament d'Almoster podrà modificar els termes i condicions que apareixen en aquesta pàgina web i, per tant, li aconsellem que els consulti amb una periodicitat raonable per si s'hi produeixen canvis. Totes les modificacions que s'introdueixin entraran en vigència en el mateix moment de la seva publicació en aquest lloc web.

   L'ús d'aquest lloc web implica l'acceptació dels termes i condicions continguts en aquesta pàgina web.

   Per a qualsevol aclariment, informació, suggeriment, queixa, etc., podeu utilitzar la bústia de suggeriments d'aquesta web o adreçar-vos a l'Ajuntament a la següent adreça:

   AJUNTAMENT D'ALMOSTER
   C. del Pare Aymamí, 14 · 43393 Almoster
   Tel.: 977 855 702 · Fax: 977 855 702
   ajuntament@almoster.org

Notícies

 • ELS NENS DE L'ESCOLA S'IMPLIQUEN EN FOMENTAR EL CIVISME AL MUNICIPI

  Han elaborat cartells per posar-los a les papereres

  19/05/2017

  Aquest curs els nens i nenes de la classe de primer de primària s'han volgut implicar en fomentar el civisme del... [+]

 • El CTT Almoster assoleix la Primera Divisió Estatal

  És l'únic club català en assolir-la aquesta temporada

  15/05/2017

  El primer equip del CTT Almoster ha assolit aquesta important fita aquest cap de setmana en la fase final d'ascens... [+]

Veure totes les notícies >>

Col·laboradors