El temps
Telèfon
This is an example of a HTML caption with a link

Nova línia d'autobús interurbà a La Selva del Camp

2/06/2017

Començarà el 5 de juny i hi haurà dues expedicions a la tarda, d'Almoster a la Selva del Camp

Després d'anys de sol·licitar-la s'ha aconseguit que entri en marxa una nova línia d'autobús que uneix Almoster amb el municipi veí de La Selva del Camp. Per començar el servei hi haurà dues expedicions d'Almoster a la Selva del Camp cada dia de dilluns a divendres, per la tarda, perllongant el servei que s'ofereix des de Reus a Almoster.

Els horaris de sortida des d'Almoster seran a les 16:30 i a les 19:00, i les sortides des de La Selva del Camp seran a les 16:45 i a les 19:15.

En els darrers anys, La Selva del Camp s'ha convertit en un municipi de serveis per al nostre poble i són molts els veïns d'Almoster que en fan ús.

Si la iniciativa té èxit i el servei és utilitzat, en un futur es podran ampliar els horaris que interconnectin els dos municipis.

[ Veure altres notícies ]

Notícies

 • APROVAT PROVISIONALMENT EL PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

  L'últim pas abans de l'aprovació definitiva

  5/07/2017

  EL ple ha fet l'aprovació provisional de POUM. Aquesta aprovació suposa la resolució de les al·legacions que es van... [+]

 • Nova línia d'autobús interurbà a La Selva del Camp

  Començarà el 5 de juny i hi haurà dues expedicions a la tarda, d'Almoster a la Selva del Camp

  2/06/2017

  Després d'anys de sol·licitar-la s'ha aconseguit que entri en marxa una nova línia d'autobús que uneix Almoster amb... [+]

Veure totes les notícies >>

Col·laboradors