El temps
Telèfon
This is an example of a HTML caption with a link

APROVAT PROVISIONALMENT EL PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

5/07/2017

L'últim pas abans de l'aprovació definitiva

EL ple ha fet l'aprovació provisional de POUM. Aquesta aprovació suposa la resolució de les al·legacions que es van presentar a l'aprovació inicial, i incorpora les diferents observacions que han fet els organismes públics que han informat, així com les indicacions que va fer el Departament de Territori i Sostenibilitat en el document de referència sobre l'informe de sostenibilitat ambiental.

Ara ja, després de més de 8 anys de tràmits s'enfila la part final per obtenir l'aprovació definitiva del POUM per part de la Comissió Territorial d'Urbanisme. El POUM és dels documents més importants que s'elaboren als Ajuntaments, i l'ordenació que estableix té llarg recorregut.

Recordem que el POUM estableix quina és la nova ordenació urbanística d'Almoster, que es va iniciar amb un procès de participació ciutadana. Les línies bàsiques del nou POUM són la reducció notable de les zones urbanitzables, relligant les zones urbanes ja consolidades, amb Programes d'Actuació Urbanístic que permeten que la posterior gestió municipal sigui més sostenible econòmicament.

[ Veure altres notícies ]

Notícies

 • APROVAT PROVISIONALMENT EL PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

  L'últim pas abans de l'aprovació definitiva

  5/07/2017

  EL ple ha fet l'aprovació provisional de POUM. Aquesta aprovació suposa la resolució de les al·legacions que es van... [+]

 • Nova línia d'autobús interurbà a La Selva del Camp

  Començarà el 5 de juny i hi haurà dues expedicions a la tarda, d'Almoster a la Selva del Camp

  2/06/2017

  Després d'anys de sol·licitar-la s'ha aconseguit que entri en marxa una nova línia d'autobús que uneix Almoster amb... [+]

Veure totes les notícies >>

Col·laboradors