El temps
Telèfon
This is an example of a HTML caption with a link

Els Reis Mags passen per Almoster

8/01/2018

Anaven en cotxes clàssics i acompanyats d’una batucada amb la Minnie i el Mickey

Els Reis Mags d’Orient van venir a Almoster al voltant de les set de la tarda del passat divendres 5 de gener. Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar al poble en uns cotxes clàssics, acompanyats d’una batucada, amb la Minnie i el Mickey i les torxes del Ball de Diables. Des de la Parada de l’Envelat, petits i grans els esperaven per donar-los la benvinguda. Un total de cinc cotxes clàssics van conformar la cavalcada d’aquest any, entre els quals hi havia els dels tres Reis i dues furgonetes que portaven els regals de totes les musterenques i musterencs.

Després de la Parada de l’Envelat, ses majestats van anar cap a l’Ajuntament on l’alcalde, Àngel Xifre, els va donar la benvinguda i els va fer el ja tradicional lliurament de claus de totes les cases del poble per poder deixar els regals en la nit més màgica de l’any. Després d’això, els Reis van anar cap a l’Església per saludar totes les musterenques i els musterencs i per recordar-los que aquella nit s’havia d’anar a dormir ben d’hora si volien rebre regals.

Per acabar aquest recorregut màgic, ses majestats van anar cap al teatre municipal per fer entrega de tots els regals que portaven per les musterenques i musterencs.

[ Veure altres notícies ]

Notícies

 • La Brigada Comarcal arriba a Almoster

  Es quedaran al poble durant dues setmanes

  16/01/2018

  Aquest dilluns 15 de gener Almoster ha rebut la Brigada Comarcal formada per quatre treballadors que es trobaven en... [+]

 • Els Reis Mags passen per Almoster

  Anaven en cotxes clàssics i acompanyats d’una batucada amb la Minnie i el Mickey

  8/01/2018

  Els Reis Mags d’Orient van venir a Almoster al voltant de les set de la tarda del passat divendres 5 de gener.... [+]

Veure totes les notícies >>

Agenda

Veure tots els actes >>

Col·laboradors