El temps
Telèfon
This is an example of a HTML caption with a link

L’Ajuntament informa sobre l’estat de l’acabament de les obres del Picarany

14/03/2018

Una obra essencial per a la recepció de la urbanització

L’Ajuntament s’ha reunit aquest dilluns 12 de febrer amb els veïns del Picarany per informar de l’estat de l’acabament de les obres de la urbanització Picarany. Aquest és un projecte que comença el febrer del 2007 amb la petició per part de la junta de l’entitat de conservació per realitzar la recepció de les obres de la urbanització.

Pel que fa a l’obra, el període d’execució és de 9 mesos i les seves característiques són: els paviments s’estableixen en 3 categories en funció de l’estat actual, les voreres s’estableixen 3 grups i l’actuació també serà en funció de l’estat. A més, es substituirà la xarxa d’aigua existent i es farà una nova instal·lació de l’enllumenat públic per adequar-lo a la normativa aprofitant els bàculs existents. Amb el sistema de clavegueram s’establiran nous pous de registre cada 50 metres i és procedirà al soterrament de la instal·lació de telefonia. Pel que fa a la jardineria només és realitzarà l’adequació per a la recepció.

El novembre del 2017 es va aprovar en el ple de l’Ajuntament l’acord de liquidació de quotes d’urbanització provisionals: Aquestes es dividiran en 3 quotes; la quota núm. 1 serà d’un 40%, la quota núm. 2 d’un 30%, a partir dels 6 mesos de la núm. 1, i la quota núm. 3 d’un 30% a partir dels 3 mesos de la núm. 2. La liquidació definitiva es realitzarà una vegada aprovat el compte de liquidació definitiu de l’obra que a hores d’ara està comunicat a tots els veïns.

A l’abril 2018 es procedirà a la resolució de les al·legacions presentades a l’acord plenari de repartiment de quotes i es comunicarà a Base. A continuació Base revisarà l’acord i s’informaran les dades dels propietaris. Al maig, Base notificarà als propietaris el primer pagament i l’Ajuntament iniciarà els tràmits de la licitació de l’obra d’arranjament de la urbanització. Al juliol 2018 és procedirà a publicar el ple de clàusules de la licitació per l’adjudicació de l’obra que al mes de setembre serà adjudicada i s’haurà d’aprovar el pla de seguretat d’aquesta. Un cop fets aquests tràmits a finals d’octubre, començaments de novembre, s’iniciarà l’obra.

[ Veure altres notícies ]

Notícies

 • La Diada de Sant Jordi arriba a Almoster

  Consulta el programa d’actes per la Diada

  13/04/2018

  Arriba la primavera i amb ella la Diada de Sant Jordi. L’Ajuntament d’Almoster ha preparat una tarda plena... [+]

 • El Ple aprova el projecte de rehabilitació dels carrers Portal, Pare Aymami i Jacint Verdaguer

  Es ratifica el conveni entre l’Ajuntament i la Diputació per la implantació i manteniment del caixer automàtic

  9/04/2018

  El passat dilluns dia 26 de març en el ple ordinari es van prendre un seguit d'acords entre els que destaca... [+]

Veure totes les notícies >>

Col·laboradors